Előtetők, acélszerkezetek

rozsdamentes-eloteto

Nagyon elterjedt és hasznos kiegészítője az épületeknek általában a főbejáratainál elhelyezett előtető, amely véd az időjárás viszontagságaival szemben, egyben kiemeli és díszíti a bejáratot.

Egy családi lakóháznál, vagy hétvégi telken gyakran szükség van különböző mellék- építményekre, mint például gépkocsibeálló, szerszámtároló épület, barkácsműhely, stb.  Ezek szerkezetileg legegyszerűbb és legjobb megoldása a szakszerűen méretezett és elkészített acélváz.

Előtetők

Az előtetőket leginkább rozsdamentes acélvázra szerelt üregkamrás polikarbonát lemez tetővel érdemes elkészíteni. Meg lehet oldani a csapadékvíz elvezetését is. Természetesen készülhet az előtető más anyagokkal,  például fa, üveg, festett acél, alumínium, de némi többletköltséggel a rozsdamentes acél szerkezetű előtető hosszú élettartamú, szinte gondozásmentes lesz.

 

Gépkocsibeállók


Főleg családiházas illetve társasházas környezetben gyakori a gépkocsik megóvása érdekében gépkocsibeállót elhelyezni, amely ugyan nem pótolja egy zárt garázs komfortját, de nagymértékben megóvja a gépjárművet az időjárás behatásaitól.  Nem kell esőben, zimankóban a kocsi tisztításával kezdeni a reggelt. 

 

Acélszerkezetek

Egyre gyakrabban előszeretettel alkalmazzák épületszerkezeteknél, toldalék- és melléképületeknél az acélvázas szerkezeteket. Ezek megfelelő teherviselő szerkezetek, kevés utógondozást igényelnek és jó pontossággal elkészíthetők.

 

 

rozsdamentes-telefonszamok

rozsdamentes-gyartas-helszin