Korlátok, kapuk
There are no translations available.

lepcsokorlat A mai kor divatjának megfelelően nagyon sokféle díszítőeleme lehet a házaknak. Gondoljunk az erkélykorlátokra, bejárati kapukra, külső - belső lépcsőkre. Nem mindegy, milyen megjelenést kölcsönöznek az adott háznak.

 

Korlátok

A korlátok műszaki paramétereit az építési előírások meghatározzák, előírják. Mégis tág teret hagynak szerkezet, megjelenés és elhelyezés széles körben történő variálására. Érdemes jól meggondoltan választani a különböző megjelenési formák alapján. Hova, milyen környezetbe milyen anyagból és milyen megjelenésben készítünk korlátot.

Lépcsők

A napjainkban elérhető anyagválaszték szinte korlátlan lehetőségeket kínál a különböző lépcsőszerkezetek kialakításának tekintetében. Csak a képzelet ( és persze az anyagi lehetőségek. . . ) szabhat határt a kivitelezésben. Tekintsen bele az általunk készített lépcsőszerkezetek fotógalériájába.

Kapuk

A kapukra is teljes egészében igaz, amit a korlátok - lépcsők részben írtunk. Itt a fő funkció ( térelhatárolás ) mellett az átláthatóság, a biztonság, a design, a külalak és a felhasznált anyagok is meghatározóak a tervezésnél.

 

 

rozsdamentes-telefonszamok

click-to-see-our-location